web templates free download

Rólunk

Válalkozásom vidám fiatalos emberekből áll, akik több éves költöztetési múltal rendelkeznek és ezáltal precízen, pontosan és sérülésmentesen tudják elvégezni a rájuk bízott feladatot. A költöztetés olcsón és gyorsan számunkra azt jelenti, hogy megróbáljuk úgy alakítani az árainkat és a munkánk dinamizmusát , hogy a kedves megrendelőt megelégedettség töltse el amikor minket választ. 

KÖLTÖZTETÉS

Mindíg pontosan érkezünk a megbeszélt címre a megbeszélt időben. Profi költöztető csapattal állunk rendelkezésére a hét minden napján még ünnepnapokon is az Ország egész területén Nemzetközi viszonylatban is. Igény szerint raktározást is tudunk biztosítani. Mi nem számolunk fel semmiféle plusz költséget, a megbeszélt árak alapján dolgozunk. Nálunk  emelet díj, csomagolási díj és szerelési díj, egyszóval mindenféle rejtett költség nélkül dolgozunk.
Garanciát vállalunk a bútorai és értékei hiánytalan és sérülésmentes megérkezésére. Hívjon minket bizalommal.

KÖLTÖZTETÉS, RAKTÁROZÁSSAL

Kérésre raktározást is tudunk biztosítani megrendelőink számára.
Külföldre költözik vagy lakásfelujítást tervez, esetleg kisebb lákásba vagy házba költözik és nem tudja hova tenni bútorait? Hívjon minket bizalommal mi ebben is tudunk segíteni önnek.
Kamerával és biztonsági őrökkel védett raktárakkal állunk rendelkezésére, ahol értékei 100%- os biztonságban lesznek. 

KÖLTÖZTETÉS

Költöztetés Budapesten, az ország egész területén és nemzetközi viszonylatban is, éjjel-nappal akár hétvégén is. Vállalunk lakáson belűli bútormozgatást, kisebb-nagyobb lakossági vagy irodai költöztetést, szállítást. 

IRODAI és CÉGES KÖLTÖZTETÉS

Vállaljuk Irodák, Cégek, Üzletek és Bemutató termek recíz és szakszerű költöztetését Országos és Nemzetközi viszonylatban a hét minden naján akár munkaidő után is, hogy ez a kedves megrendelőnek ne járjon anyagi kieséssel.

BÚTORSZÁLLÍTÁS
TEHERTAXI

IKEA, KIKA és egyéb áruházból vagy magánszemélytől vásárolt bútor vagy háztartási gép szállítása, akár azonnal. Szükség esetén szerelést is vállalunk.

LOMTALANÍTÁS, HAGYATÉK FELSZÁMOLÁS

Csapatunk vállalja bármilyen minőségi és mennyiségű lom elszállításást az ország bármely területéről a hét minden naján személyre szabott kedvező áron. Lakásból, házból, kertből vagy irodából egyaránt.

Költöztetés

Lakossági Költöztetés

Budapest egyik legpontosabb,  legmegbízhatóbb és legrecízebb költöztető csapata, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal és rutinnal áll rendelkezésére Országos és Nemzetközi viszonylatban is. A költöztetés olcsón és gyorsan nálunk azt jelenti, hogy megróbáljuk az árainkat úgy alakítani, hogy a kedves megrendelő aki minket választ ne érezze magát átverve. A gyorsaság azt jelenti, hogy nem húzzuk az időt, hanem megpróbálunk minnél költségkímélőbbek lenni. A költöztetés szólhat akár egy kisebb dobozról, vagy akár egy többszintes  koplett lakásról mi mindenben állunk az ön rendelkezésére egy profi költöztető brigáddal. Nálunk nincsenek rejtet költségek. Nincs emelet díj, nincs csomagolási díj, nincs szerelési díj. Ingyenes előzetes felmérés. A költöztetés minden terhét levesszük a váláról, hogy ön nyugodtan kényelembe tudja magát helyezni amíg mi mindent sérülésmentesen megoldunk. Garantáltan megbízható, szakmailag hozzáértő, kultúrált megjelenésű és nem az élettől megkeseredett munkatársaink állnak az ön rendelkezésére a költöztetés során. Bármilyen kérést rugalmasan kezelünk és természetesen nem számolunk fel semmiféle utólagos költséget. Áraink a legkedvezőbbek közé tartoznak így,ha minket választ garantált megelégedettség fogja önt érni.
Csak leinformált munkatársakkal dolgozunk. Nálunk a becsület és a tisztesség mindennél többet jelent.

 

 KÖLTÖZTETÉSI ÁRAK  3,5t TEHERAUTÓ

3,5 T
teherautó
+ Sofőr

5 500 ft/óra    

3,5 T
Teherautó
+ 2 rakodó

  7 500 ft/ óra  

3,5 T
Teherautó
+ 3 rakodó 

  9 500 ft /óra  

3,5 T
Teherautó
+ 4 rakodó 

  12 500 ft/óra  

KÖLTÖZTETÉSI ÁRAK 7,5t TEHERAUTÓ

7,5 T
teherautó
+ Sofőr

8900 ft/óra    
  • Minimum 3 óra fizetendő

7,5 T
Teherautó
+ 2 rakodó

  10 900  ft/ óra  
  • Minimum 3 óra fizetendő

7,5 T
Teherautó
+ 3 rakodó 

  13 900 ft /óra  
  • Minimum 3 óra fizetendő

7,5 T
Teherautó
+ 4 rakodó 

  16 900 ft/óra  
  • Minimum 3 óra fizetendő

Nálunk nincs Emelet díj, Csomagolási díj, nincs minimum óra díj és természetesen Hétvégi felár sincs. 

Költöztetés

Iroda költöztetés


Vállaljuk Irodák, Cégek, Üzletek és Bemutatótermek precíz és szakszerű költöztetését Budapesten és az Ország egész területén. Ingyenes pontos és korrekt felmérés. Szakszerű és precíz csomagolás és szerelés.
Évtizedes rutinnal rendelkező költöztető csapatunk, akik profi és leinformálható szakemberekből áll, minden felmerülő esetleges problémát szakszerűen tudnak kezelni. Irodán belüli költöztetés, bútormozgatást és szerelést is vállalunk. Természetesen válaljuk az esti és éjszakai munkvégzést is, hogy a költözés ne akadályozza önöket a naimunkavégzésben és ezáltal ne okozzon bevétel kiesést. 

 

RAKTÁROZÁS

Kérésre kamerával és biztonsági őrrel megfigyelt raktárakat tudunk biztosítani bútorianak és irodai eszközeinek

 

Megbeszélt árak

Az adott címre pontosan a megbeszélt időpontra érkezünk. Az előre megbeszélt árakon dolgozunk, nincsenek utólagos költségek. Nálunk az Ön bizalma az első. A költöztetés során felmerülő további igényeit mi rugalmasan kezeljük

Csomagolás

Amennyiben szükséges, a bútorok fóliázását és takarását is biztosítjük Önnek, külön költségek nélkül. Így biztos lehet abban, hogy bútorai épségben és sérülésmentesen érkeznek meg a költöztetést követően. Igény szerint csomagoló dobozokat is biztosítunk. Munkánkra 100% garanciát vállalunk!

Iroda költöztetés

Irodai költöztetést vagy akár épületen belüli bútorok mozgatását is vállaljuk teherautó nélkül. A költözés lehet hétvégén vagy akár éjszakai is, hogy a munkavégzés ne kerüljön akadályoztatásra.

Bármikor

Időpont akár még aznapra is! Költöztetés azonnal! A hét bármely napján, hétvégén is, költözhet velünk, mi állunk rendelkezésére éjjel-nappal.

Bárhova

Költözzön a szomszédba, vidékre vagy külföldre, ránk minden esetben számíthat!

Bármit

Vállalunk lakáson belüli butormozgatást is. Zongora, páncélszekrény vagy bármilyen nagy méretű vagy nehéz tömegű bútor vagy tárgy mozgatását, szállítását, költöztetését vállaljuk.

 

 

A legfontosabb kérdések költöztetés előtt:

- Mikor szeretne költözni? Ez akár lehet még aznap vagy hétvége esetleg éjszaka is.

- Honnan és hová szeretne költözni? A cél lehet bármilyen vidéki cím vagy akár külföld is!

- A teherautó leállásához és a zökkenőmentes rakodáshoz a parkolás biztosítása hogyan oldható meg? Van-e behajtási vagy parkolási díj?


- Mennyi a költöztetendő bútorok mennyisége? Van-e nagyobb vagy különösen nehéz, több embert igénylő bútor?

- A bútorok fóliázása, csomagolása megoldott-e? Amennyiben nem, mi ebben is segítünk, díjmentesen.

- Van-e törékeny tárgy, műkincs vagy egyéb különösen kényes darab? 

bútor összeszerelés

Bútorszállítás, Tehertaxi,
IKEA, KIKA, Jysk, Möbelix házhozszállítás

IKEA-ban, KIKA-ban vagy bármely más áruházban vásárolt bútorokat vagy háztartási gépeket akár azonnal házhozszállítjuk! Bútorait átvesszük szívesen Ön helyett is, amennyiben interneten vásárolná meg őket, így nem kell az áruházba befáradnia! Amennyiben szükséges az új bútorok összeszerelése is megoldható amit pontosan, precízen és sérülésmentesen hajtunk végre.

Tehertaxi keretein belűl 1-2 bútor vagy háztartási gép szállítása kérhető 2 cím között, rakodási segítséggel vagy csak a teherautó és a sofőr igénybevételével.. 

 

BÚTORSZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS

Bútorszállítás
rakodás mentesen

4 900 FT-tól    
  • Az ár a mennyisségtől és a távolságtól függ.

Rakodás


  2500 ft/óra /fő

Bútor
összeszerelés

  Egyedi díjszabás   
  • Az ár a bútor méretétől és mennyiségétől  függő.


Hétvégi felár nincs!


Vidéki cím esetén 120 Ft / km díj kerül felszámításra.


 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!


Lomtalanítás

Lomtalanítás

Bizonyára Önnek is nagy fejtörést okoz a hossszú évek alatt összegyűlt, de mára már használaton kívüli holmik tömege.

Csapatunk vállalja bármilyen minőségű és mennyiségű lom elszállítását és eltakarítását az ország bármely területéről! Lakásból, házból, kertből vagy irodából egyaránt az önnek megfelőlelő időpontban a legkedvezőbb áron. Hívjon bizalommal!

A költöztetéskor vagy lomtalanításkor kiselejtezett holmikat a megfelelő helyre szállítjuk és vállogatjuk. A veszélyes hulladékok külön az erre kijelölt helyre kerülnek leadásra.

 

A legfontosabb kérdések lomtalanítás előtt:

- Mikor szeretne lomtalanítani? 

- A teherautó leállásához és a zökkenőmentes rakodáshoz a parkolás biztosítása hogyan oldható meg? Van-e behajtási vagy parkolási díj?


- Mennyi a lomtalanítása alá került tárgyak mennyisége? 

- Van-e veszélyes hulladák?


HÍVJON MOST!

+36 70 607 8458

 

Lépésről lépésre

1

Kapcsolatfelvétel

Hívjon minket a +36706078458-es telefonszámon vagy írjon e-mail az major.norbert8910@gmail.com címre vagy töltse ki a lenti űrlapot.

2

Árkalkuláció

A részletek átbeszélését követően adunk egy árajánlatot amely teljes mértékben az Őn igényeire szabunk és a lehető legkedvezőbb feltételekkel számolunk.

3

Költöztetés

A megbeszélt időpontban a helyszínre megérkezve, a költöztetési munkát a lehető legprecízebben és leghatékonyabban elvégezzük időhúzás nélkül.

 

Ha bármilyen kérdése van költöztetéssel vagy lomtalanítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Készséggel állunk rendelkezésére és válaszolunk minden kérdésre!

OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

KÖVESS MINKET!

Telephely

1126 Budapest, Böszörményi út 

Elérhetőségek

E-mail: info@koltoztetes-olcson-gyorsan.hu
Telefon: +36 70 607 8458